Aanvragen stuurbordnummer

Aanvragen stuurbordnummer


Bekijk hieronder de informatie over het aanvragen van een stuurbordnummer voor clubwedstrijden, NFF en KNWU wedstrijden.

Clubwedstrijden - Rem & Go Cup

Let op! Vanaf seizoen 2021 is het alleen mogelijk om clubwedstrijden te fietsen met een NFF nummer of KNWU startlicentie. Deze wijziging is noodzakelijk i.v.m. de gewijzigde verzekeringsvoorwaarden van de wielerbonden.
Heb je dus nog geen NFF nummer voor de clubwedstrijden kijk dan hieronder bij de instructies voor de NFF wedstrijden om een NFF nummer aan te vragen zodat je kan deelnemen aan de clubwedstrijden.

 

NFF wedstrijden

Stuur een e-mail naar stuurbordnummer@ijsselcrossers.nl met het verzoek voor een stuurbordnummer. Vermeld hierbij voornaam, achternaam, geboortedatum en stuur een kopie mee van paspoort of identiteitsbewijs (veilig een kopie opsturen)
Je ontvangt binnen enkele weken een vrij stuurbordnummer in de range 900 - 999. Je dient dit nummer duidelijk op het stuurbord en op de zij-bordjes te plaatsen (stickers met cijfers zijn online, via een BMX winkel of bij de bouwmarkt verkrijgbaar). Je moet NFF stuurbordnummer (indien je geen KNWU startlicentie hebt) ook gebruiken voor clubwedstrijden.

 

KNWU wedstrijden

Een stuurbordnummer is via MijnKnwu aan te vragen: https://mijnknwu.knwu.nl/

Aanvragen stuurbordnummer