Sponsoring

Sponsoring


Benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem direct contact op met de sponsorcommissie via sponsorcommissie@ijsselcrossers.nl

BMX vereniging FCC de IJsselcrossers kan u verschillende sponsormogelijkheden bieden. Bij de accomodatie hebben wij mogelijkheden voor het plaatsen van reclame-uitingen in de vorm van diverse borden en vlaggen. Tevens organiseren wij jaarlijks een aantal regionale- en nationale wedstrijden waar u als sponsor prominent vertegenwoordigd kunt zijn. Daarnaast hebben wij diverse andere mogelijkheden voor sponsoring, denkt u hierbij aan shirtsponsor, stoplichtsponsor, bannersponsor etc.

Voor aankomende jaren zijn er weer plannen voor noodzakelijk onderhoud en verbetering van de totale accommodatie, denkt u hierbij aan:

  • Vernieuwing toplaag van de baan
  • Bijhouden pump-track
  • Renovatie jury ruimte
  • Renovatie dak overige opslagruimten

Dit kunnen wij niet doen zonder de hulp van onze sponsoren.
Wilt u zich exclusief verbinden aan een van bovenstaande projecten, neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bord sponsor

Om onze accommodatie een professionele uitstraling te geven en sponsoren de kans te geven hun naamsbekendheid te vergroten hebben wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een sponsorbord langs de baan. Plaatsing is mogelijk voor verschillende periodes en kan al vanaf 1 jaar. Vanwege een eenduidige uitstraling op de accommodatie is het helaas niet mogelijk uw eigen bord te plaatsen.

BMX de IJsselcrossers faciliteert en plaatst het bord voor u na aanlevering van uw logo/reclame uiting maar vraagt hiervoor wel een eenmalige bijdrage in de productiekosten.

Sponsormogelijkheid Bijdrage
Reclamebord enkelzijdig langs de baan 200x60 € 200,00 (€ 150,00 eenmalig)
Reclamebord dubbelzijdig langs de baan 200x60 € 200,00 (€ 200,00 eenmalig)
Reclamebord startheuvel 200x100 € 500,00 (€ 225,00 eenmalig)
Gehele bovenkant startheuvel Neem contact op


Wedstrijdsponsor

BMX de IJsselcrossers organiseert jaarlijks een aantal wedstrijden voor zowel de NFF als de KNWU.
Dit betreffen regio- en/of nationale wedstrijden met soms meer dan 500 rijders.
U kunt zich verbinden als wedstrijdsponsor aan 1 van deze wedstrijden. U heeft dan de mogelijkheid om in overleg met de wedstrijd- en of sponsorcommissie diverse uitingen te plaatsen in en om de accomodatie. Denkt u hierbij aan rollbanners, spandoeken, vlaggen, promotiewagen/truck etc. maar ook een stand met promotiemateriaal en/of de mogelijkheid om een campagneteam in te zetten. Tevens zal uw naam door de professionale wedstrijdverslaggever worden genoemd. U heeft All-inclusive VIP toegang voor 4 personen.

Voor alle wedstrijd mogelijkheden kunt u contact opnemen met sponsorcommissie@ijsselcrossers.nl

Website

Op de website van FCC de IJsselcrossers hebben wij diverse sponsormogelijkheden.

Stoplichtsponsor:
“Het stoplicht” wordt gebruikt om aan te geven of trainingen doorgaan of niet. Dit is het meest geraadpleegde onderdeel binnen de website. U kunt stoplicht sponsor worden waarbij uw logo prominent wordt geïntegreerd met het stoplicht.

Banner
U kunt uw logo en link naar uw website op iedere pagina van de site laten terugkomen. Deze banners worden onderaan de pagina geplaatst en bewegen van rechts naar links. Het formaat is 200x140 pixels.

Sponsormogelijkheid Bijdrage
Stoplichtsponsor € 450,- p. jaar
Banner website € 50,- p. jaar

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd om sponsor van FCC de IJsselcrossers te worden, laat het ons weten via sponsorcommissie@ijsselcrossers.nl of spreek iemand van het bestuur aan bij de club. Heeft u toch andere wensen dan bovenstaand? Neem dan ook contact met ons op. Wij zijn altijd bereid om met u de mogelijkheden te bespreken.

Sponsoring