Aanmelden proefles of lid worden

Aanmelden proefles of lid worden


Op dit moment zijn de jeugdtrainingsgroepen vol en is doorstroming vanuit de proeflessen niet mogelijk. Hierdoor zijn wij genoodzaakt het volgen van proeflessen (tijdelijk) niet aan te bieden. Het heeft helaas geen zin om per mail contact met ons op te nemen of er al plaats is. Houd deze pagina in de gaten of het weer mogelijk is om je aan te melden.

Laatste update: 13 november 2021

De proeftraining vindt plaats op vrijdag van 18:30 tot 19:15 uur. Zodra er plaats is in de groep van proefrijders ontvang je een mail met een startdatum.

Je mag maximaal 3x komen proefrijden, hiervoor vragen we €15,-.

Natuurlijk kun je niet zonder bescherming de baan op, veiligheid gaat voor alles! Helm, handschoenen, goede stevige schoenen met profiel in de zool en een goede spijkerbroek (geen nylon!) zijn vereist. Heb je nog geen BMX fiets, helm en handschoenen dan is dat geen probleem, dat regelen wij voor je tijdens de proeftrainingen. Bij lidmaatschap dien je zelf zorg te dragen voor een BMX fiets, helm, handschoenen, kleding en evt. verdere bescherming.
Bevalt het fietsen je, zorg er dan voor dat je voor je laatste proefles het digitale lidmaatschapsformulier hebt ingevuld om lid te worden. Deze ontvang je per mail voor de laatste proefles.
Dus ben jij ook nieuwsgierig en wil je weten hoe het voelt om over een heuse BMX crossbaan te fietsen en ben je 6 jaar of ouder, meld je dan hieronder aan voor de proeflessen!

Alvast wat praktische informatie:
Minimale leeftijd 6 jaar.
Contributie 2021 actieve leden en trainingsleden: €140,00
Heb je vragen, schroom dan niet en stuur een mail naar intakecommissie@ijsselcrossers.nl

Aanmelden proefles of lid worden