Aanmelden proefles of lid worden

Aanmelden proefles of lid worden


Laatste update: 8 juni 2023

LET OP: In verband met de grote populariteit van de BMX sport en de daarop snelle groei van onze club, is de wachtlijst voor de intake inmiddels langer dan 6 maanden geworden. Dit heeft ons moeten doen besluiten de inschrijving tijdelijk te sluiten.

We hebben nog geen zicht op een moment wanneer we weer nieuwe leden kunnen verwelkomen, excuus voor het ongemak.
PS. Iedereen die al op de wachtlijst staat blijft daar staan en zullen naar verwachting de komende maanden de intake doen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De proeftraining vindt plaats op vrijdag van 18:30 tot 19:15 uur. Zodra er plaats is in de groep van proefrijders ontvang je een mail met een startdatum.

Je mag maximaal 3x komen proefrijden, hiervoor vragen we €15,-.

Natuurlijk kun je niet zonder bescherming de baan op, veiligheid gaat voor alles! Helm, handschoenen, goede stevige schoenen met profiel in de zool en een goede spijkerbroek (geen nylon!) zijn vereist. Heb je nog geen BMX fiets, helm en handschoenen dan is dat geen probleem, dat regelen wij voor je tijdens de proeftrainingen. Bij lidmaatschap dien je zelf zorg te dragen voor een BMX fiets, helm, handschoenen, kleding en evt. verdere bescherming.
Bevalt het fietsen je, zorg er dan voor dat je voor je laatste proefles het digitale lidmaatschapsformulier hebt ingevuld om lid te worden. Deze ontvang je per mail voor de laatste proefles.
Dus ben jij ook nieuwsgierig en wil je weten hoe het voelt om over een heuse BMX crossbaan te fietsen en ben je 6 jaar of ouder, meld je dan hieronder aan voor de proeflessen!

Alvast wat praktische informatie:
Minimale leeftijd 6 jaar.
Contributie 2022 actieve leden en trainingsleden: €140,00
Heb je vragen, schroom dan niet en stuur een mail naar intakecommissie@ijsselcrossers.nl

Aanmelden proefles of lid worden