Helmink Handel & Verhuur materiaalsponsor FCC de IJsselcrossers

Helmink Handel & Verhuur materiaalsponsor FCC de IJsselcrossers


Helmink Handel & Verhuur is gespecialiseerd in jong gebruikte grondverzetmachines tot en met een gewicht van ongeveer 4 ton. Naast gebruikte machines leveren wij ook nieuwe shovels en kranen.

Wat is het voordeel?
Er zitten meerdere voordelen aan het kopen van een jong gebruikte grondverzetmachine bij Helmink Handel & Verhuur. Door de grote voorraad is de machine waarna u op zoek bent bijna altijd op voorraad, tevens is er veel kennis aanwezig bij het klaar maken van de door u gekozen machine.

Verhuur
Buiten de verkoop van land- en tuinbouwmachines kunt u bij ons ook terecht voor het huren van diverse grondverzetmachines. U kunt bij ons onder andere terecht voor het huren van een mini-shovel / kniklader, mini-kraan of boot. Het unieke van het huren van een machine bij ons is: dat u nooit voor iets betaald wat u niet gebruikt! Dit houdt in; u betaald een klein startarief, vervolgens betaald u per draaiuur! Buiten het verhuren van grondverzetmachines om, kunt u ook bij ons terecht voor het huren van aanhangwagens, trilplaten, veegmachines etc.

Meer informatie via https://helminkhandelenverhuur.nl/

 

Helmink Handel & Verhuur materiaalsponsor FCC de IJsselcrossers