Laatste informatie afsluitdag zondag 7 november

Laatste informatie afsluitdag zondag 7 november


A.s. zondag 7 november vind de afsluitdag plaats. Dit is tevens de laatste Dumphuis Doetinchem Cup clubwedstrijd om het seizoen af te sluiten en de laatste kans om punten te scoren! Er zullen demo's worden gefietst door de meer ervaren rijders van de club en tevens vind de prijsuitreiking plaats. Er is de mogelijkheid tot aanschaffen warme snacks/patat aanwezig.

Informatie wedstrijd:

Infietsen: vanaf 14:00
Start wedstrijd: 14:30
Prijsuitreiking: ca. 16:45
Kosten 2 euro bij voorinschrijving, en 4 euro zonder voorinschrijving.

Let op! Zorg ervoor dat er een stuk tape op de bovenste framebuis geplakt is i.v.m. de startnummers en dat je een markeerstift bij je hebt. De lijsten met startnummers worden op de wedstrijddag hier gepubliceerd.

Corona maatregelen:

I.v.m. de aangescherpte corona maatregelen zijn wij genoodzaakt het terras en kantine incl. toiletten alleen toegankelijk te maken voor personen (bezoekers en rijders) vanaf 18 jaar die een geldige QR code kunnen laten zien in de CoronaCheck App of op een officieel geprint bewijs.
Wij zullen vanuit praktisch oogpunt de controle uitvoeren bij de poort, indien je hier aan meewerkt ontvang je een polsbandje voor toegang tot terras en kantine incl. toiletten. Indien je de CoronaCheck App of een officieel geprint bewijs niet kan tonen ontvang je geen polsbandje en mag je wel het terrein op en langs de baan plaatsnemen maar heb je geen toegang tot terras en kantine incl. toiletten.
Vrijwilligers hoeven geen QR code te laten zien bij binnenkomst en ontvangen direct een polsbandje in een andere kleur.
Wij hopen op ieders begrip voor het op deze manier handhaven van de aangescherpte maatregelen.

Laatste informatie afsluitdag zondag 7 november